ponedjeljak, 14. svibnja 2012.

Essence eye makeup remover oil-free


Danas sam odlučila napisati kratki post (koliko ja to mogu) o proizvodu koji nije razvikan, barem koliko ja znam, čak sam čula puno negativnih recenzija o njemu, ali ja ga osobno obožavam! Ova moja rečenica ipak ne ostavlja puno neizvjesnosti s obzirom na naslov pa ja odmah krećem s recenzijom.


 I ranije sam rekla da ne volim skidače šminke za oči koji sadrže ulje. Essence ima dvije varijante odstranjivača šminke s očiju i ja sam se naravno opredijelila za ovaj rozi. Prvo nisam uopće mislila napisati post o njemu, ali bi to bilo nepravedno jer je to jedan od proizvoda koji se uvijek nalaze na mojim policama.
Dugo sam koristila Balein odstranjivač šminke s očiju (onaj plavi, isto bez ulja), ali onda sam kupila ovaj za probu i oduševila se. Čak sam ga preporučila i nekim drugim curama s osjetljivim očima, zajedno s preporukom kako se šminka pravilno odstranjuje pa je oduševljenje ovim proizvodom još snažnije odjeknulo. Znači, svi s kojima je kontaktiram bili su zadovoljni ovim odstranjivačem. Tek na blogovima i komentarima čitatelja vidjela sam i suprotna mišljenja. Ja ostajem pri svome, meni je odličan!!!

Dolazi u pakiranju od 125ml i košta oko 16 kn. Vrlo često, osobito u Kozmu, bude snižen pa ako još ulovite i neku akciju u srijedu, ovaj proizvod zaista možete kupiti povoljno. Dostupan je u svim drogerijama i većini parfumerija (Kozmo, DM, Muller, Douglas, Bipa...). Cijena je manje-više svugdje jednaka.

Ovako ga oglašava Essence: "Ova blaga formula sa ekstraktom kamilice na osobito nježan način uklanja ne-vodootpornu šminku za oči istodobno opuštajući delikatno područje oko očiju bez ostavljanja masnog traga tako da se svježa šminka može odmah ponovno nanijeti."
SASTOJCI: aqua (watera), glycerin, PEG-40, hydrogenated castor oil, propylene glycol, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, bisabolol, poloxamer 184, lactic acid, butylene glycol, glucose, bht, sodium benzoate, potassium sorbate, phenoxy-ethanol, parfum, CI 16035.

A sad ja.
Kao što vidite namijenjen je za skidanje ne vodootporne šminke i mislim da je upravo to razlog zašto nailazi i na negativne komentare. Ja ne koristim vodootporne maskare jer sam fobična da ne budu preagresivne za moje trepke  i zato što ne želim umirati dok ih skidam. Ali, s ovim sam odstranjivačem vrlo uspješno uklanjala vodootporne olovke i tuševe za oči. Kada to činim, primjenjujem svoje zlatno pravilo: NEMA TRLJANJA!!! Dakle, obilno natopim blazinicu (ne da se cijedi iz nje, ali ipak dovoljno), stavim je na oko i tako držim oko 20-30 sekundi, kad je samo maknem i pogledam već se na njoj vidi maskara i crta od tuša, točno onako kako je bila na oku. Zatim laganim pokretima odstranim ostatak pa postupak ponovim na drugom oku. S obzirom da ja za to koristim 2 blazinice, s onom drugom, čišćom, prođem i po ostatku licu kako bih uklonila puder. I to prilično dobro odrađuje. Moram reći da ja uvijek na kraju operem lice vodom jer inače, bez obzira koji proizvod koristim, nemam osjećaj da je čisto.
Ako bilo što od šminke još ostane uz samu liniju trepavica, uzmem štapić za uho, namočim ga ovim proizvodom i uklonim šminku do kraja. Za mene ovo savršeno funkcionira!

Zaista je nježan i ne vjerujem da će iritirati, barem ne većinu, miris mu je vrlo neutralan i ugodan, a osim toga s kamilicom je!!! Ne znam kako vi, ali mene je još baka učila da je kamilica zakon za oči, a ja svoju baku slušam.

To bi bilo to od mene. A što vi kažete?
Imate? Probali? Zainteresirani? Ne volite ga? Što vi koristite?

Pišite mi...


LP, beautyandbrains007HR

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)