subota, 4. lipnja 2016.

The Cult Beauty Box by Anna & Lily

Budući da uzbuđeno iščekujem svoj prvi Tester box, odlučila sam s vama podijeliti moju noviju kupnju iz Cult Beauty "radionice"... Cult beauty je online trgovina koja nudi mnoštvo beauty ljepota, što preparative, što dekorative, s kojom se ja vrlo rado družim, i u zadnje vrijeme jako budno pratim ne bi li slučajno na lager stigla Jaclyn Hill Champagne kolekcija... Full me zanima! Champagne pop je dostupan, ali palete iz limitirane kolekcije još ne. U jednom takvom posjetu otkrila sam ovu kutiju koja je napravljena u suradnji s dvije britanske blogerice/youtuberice koje su unutra smjestile svoje favorite. Jedan od njih učinio je da ja kliknem na "kupi" gumb...iako kutija nije nimalo jeftina (85 GBP).


Sada kada vidite sadržaj kutije, vjerujem da već možete pretpostaviti o kojem se proizvodu radi?!


No, ajmo nekim redom! Kutija je zapravo tipična za britanske blogerice. Izgleda kao da je mramorna... Jeste li i vi primijetile da one stalno imaju slike na mramornim plohama? I pritom ne mislim samo na ove dvije dame... Unutra skriva 7 prilično skupa proizvoda od kojih su 5 u full size varijantama, te dva u manjim verzijama.


Ja ću krenuti s malcima jer sam totalno uzbuđena što sam se konačno dočepala Sunday Riley Luna Sleeping noćnog ulja. Toliko čitam i slušam o njemu da mi uopće nije jasno kako sam se do sada suzdržala od kupnje, a onda se sjetim koliko košta u full size verziji od 30 ml (85 GBP), pa mi se ipak razdani. Ovo ulje je bogato retinolom, a obećava zdraviju kožu, svježeg izgleda jer se navodno vrlo uspješno bori sa svim nejednakostima i problemima kože, od sunčanih mrlja do ožiljaka od akni. Uglavnom, u kutiji dobijete manju bočicu od 15 ml koja će vam definitivno pružiti priliku da vidite je li to ulje stvarno čudotvorno, te vrijedi li tih novaca za vas?! Na to pitanje još ne mogu dati odgovor jer nismo krenuli s druženjem... Uglavnom, radi njega sam stisnula "kupi" gumbić. Bilo mi je lakše potrošiti toliko novaca na njega ako dobijem i druge proizvode.


Druga minijatura je BECCA Backlight Priming Filter, podloga/primer koja bi umornoj koži lica trebala vratiti svjetlo i svježinu. Kako sam stalno umorna, dobro će mi doći. Cijena ovog primera u velikoj varijanti od 30 ml je 32 GBP, a u kutiji se dobije bočica od 6 ml/0.20 fl.oz.


I onda smo stigli do full size ekipe. Krećem od najčudnijeg proizvoda (barem meni) - Yu Ling Jade Facial Rollera (medium). Riječ je o rolleru za lice, napravljenom od poludragog kamena žada koji je inače kamen za osobe koje su po horoskopskom znaku Djevice ili Vage. Ja nisam neki frik za horoskop, ali možda će nekom od vas to nešto značiti pa kažem. U kineskoj medicini žad se koristi stoljećima za pročišćavanje organizma. Pridonosi filtraciji organa i limfnog sustava od toksina, te poboljšava prokrvljenost. Ovaj roller koristi se na području lica i dekoltea pokretima od sredine lica prema van, dakle, od nosa prema obrazima, čime se smanjuje otečenost, toniraju mišići lica i ublažavaju bore. Za još jači trenutni učinak, dobro ga je držati u hladnjaku. Trenutačno osvježava i razbuđuje. Ovaj roller je cijeli napravljen od žada, dolazi u maloj crnoj torbici i inače mu je cijena 28 GBP.


Mene osobno je jako razveselila i full size Wet Brush četka za raščešljavanje koju sam isprobala u maloj verziji. Svidjela mi se, ali je za moju dugu i gustu kosu kao igračka. Ova četka je navodno jednako učinkovita i blaga i pri mokrom i pri suhom češljanju, a kosu bi trebala lako raščešljati bez čupanja i trganja. Do sada mi je favorit iz ove kategorije Macadamia No Tangle četka, no, vidjet ćemo može li je ovaj novitet skinuti s trona? Ove "mokre" četke u velikoj verziji dolaze u raznim izdanjima i bojama, a ova košta oko 12 GBP.


Meni potpuno novi brend (čitala sam i slušala o njemu, ali do sada ništa njihova nisam probala) je Pixi. U ovoj mi je kutiji stigla Pixi by Petra Hydrating Milky Mist s hijaluronskom kiselinom i crnom zobi. Ova maglica je u full size pakiranju od 80 ml/2.70 fl.oz., koje inače košta 18 GBP. Mliječna maglica je prema riječima proizvođača vrlo lagana, sadrži hijaluronsku kiselinu koja u koži zadržava vlagu, dok crna zob smanjuje crvenilo i iritacije. Koristi se na čistoj koži prije seruma ili kreme. Ovome se baš veselim jer mi je koža trenutno luda!


Jedini proizvod u kutiji koji je iz domene šminke je STILA Stay All Day vodootporni tekući tuš za lice u nijansi Intense Black, također u full size pakiranju od 0.016 fl.oz./0.5 ml koje inače košta 13 GBP. Trebao bi biti odličan i trajan... Ja naknadno javim dojmove.

I još jedan šećer za kraj je OSKIA RENAISSANCE Cleansing gel s vitaminima A, C i E, Omegom 6, enzimima bundeve, kamilicom i ružom. Ovaj proizvod je totalno IN i hvaljen trenutno. Obećava čudo i budući da mu je inače pojedinačna cijena za 100 ml/3.38 fl.oz. 29.50 GBP, jako me veseli što ću ga za početak probati.


To vam je drage moje to. Trenutno ove kutije nema u prodaji (limitirano je izdanje), ali ima verzija od Caroline Hirons s još luđom cijenom od 175 GBP. Pa tko voli, neka izvoli! Tu ću ipak preskočiti!

Kako vam se čini ova kutija? Jeste li probale što iz nje? Što vas najviše zanima?

Pišite mi...

LP, beautyandbrains007HR



For English version of this post click here


Broj komentara: 17:

  1. Nisam pogodila koji je proizvod u pitanju, mislim koji je zaslužan za kupnju....ja sam mislila da je četka (valjda jer svi o četkama pričaju u zadnje vrijeme), kad ono ulje je u pitanju:) ali čini se odličnim, tako da obavezno javi dojmove kada ga isprobaš pa da doznamo u kojoj je mjeri učinkovito ili možda čak i čudotvorno. Ovaj tuš za oči isto izgleda obećavajuće, a zanimljivi su i drugi proizvodi. Mislim da je moguće da je ovaj roler za lice od žada čak i dobar, svakako ne može štetiti, a koži masaža dobro kaže, tako da....lijep proizvod, može služiti i kao ukras ako ti se ne pokaže nešto korisnim ili praktičnim.

    Primijetila sam opsesiju s mramorom na instagram profilima stranih blogerica, tako da me ne čudi mramorni uzorak na kutiji.

    Hvala ti na lijepim komentarima:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Ivana, kako komentari ne bi bili lijepi kada ih stvarno zaslužuješ? Toliko truda i kilometara je uloženo u tvoje postove da bi sve drugo bilo jednostavno pogrešno.
      Je, ulje je u pitanju. Nekako mi je koža podivljala u zadnje vrijeme od tempa, nedostatka sna...i svih drugih stvari koje krasi današnji način života pa se pokušavam obraniti. ;) No, i četka je dobrodošla, ako je dobra. ;) Veselim se isprobavanju svega iz kutije. Te male stvari su skupe, ali vesele! <3

      Izbriši
    2. I drago mi je da si i ti primijetila da je mramor danas light motiv ;) :) :D

      Izbriši
    3. ja sam odvalila kada sam u Širokom Brijegu vidjela neku kuću kojoj je cijeli vanjski zid nekih 2, 3 metra u visinu (koji štiti zemlju, tj. padinu od odrona) od mramora! To je ono, imam para, a već sam kupio Mercedes što ću sada...kako ih potrošiti? Nije da se rugam Hercegovcima, sigurna sam da po lijepoj našoj ima puno sličnih primjera, vidjela sam i po Dalmaciji svega, a kažu mi da i Istra nije puno bolja, ali ta kuća mi jednostavno ne izlazi iz glave...kao grobnica je...tako da mi je mramor prisjeo:) ne mogu ga nikako ne primijetiti.

      Meni je isto koža podivljala...i uvijek je tako kad ne spavam...a što je najgore meni se uvijek dogodi ne spavanje kada sam umorna jer baš tada ne mogu spavati...ironija života:)

      Izbriši
    4. Ma meni je mramor lijep, ali u razumnim količinama, tako da vjerujem da bi se zajedno smijale u Širokom! Ali...da...imaš pravo, malo podsjeća na spomenik... :(
      A što se kože tiče, sva sreća pa je došla k' sebi, no, kako i dalje premalo spavam, vjerujem da nismo završile sezonu pobune ;)

      Izbriši
  2. Uff kutija je predivna samo preskupa za moj sadašnji budžet hahaha zaista odlični proizvodi! Super post 💚

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Vildana... Hvala ti puno i potpuno te kužim :* <3

      Izbriši
  3. Wow This is a good box, it has si much in it and the ítems look Great, this is How a beauty box should be!
    Have a fab Sunday! Xxx
    www.travelera.es

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dear Nuria... I agree. This is a great box and girls did a good job :)

      I wish a wonderful Sunday to you, too (wherever you are)... <3 :*

      Izbriši
  4. Seems like you get a lot of great stuff with the box. I am curious about the cleansing gel. Hope you'll do a review, pretty please ;)
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dear Lenya, you really do get great stuff in it. And of course that I'll write the review about this cleansing gel. I am almost out of the one I'm currently using : )

      Izbriši
  5. Ha, ha molim te roler da mi recenziraš :D Ja sam Djevica u horoskopu. Inače radila sam godinama u trgovini nakita/poludragog kamenja i uopće ne sumljam da ću živjeti min. sto godina od njihovog čudotvornog djelovanja. :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Roler?! Ma nema problema.... ;) :D A to je tajna tvog izgleda i dugovječnosti! :D

      Izbriši
    2. Ha, ha, eto otkrila si tajnu :D

      Izbriši
    3. A ja non-stop izgledam umorno.... Sutra dajem otkaz! ;) :D

      Izbriši
  6. Cijena kutije je lijepa, ali i proizvodi u njoj i mislim da se na kraju sve to i isplatilo, a ti lijepo možeš uživati u divnim proizvodima :D Ulje već dugo gledam i baš me zanimaju tvoji dojmovi, a i ovaj vitaminski gel mi se čini ful zanimljiv :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma cijena je paprena!!! Ali...isplati se, jer su proizvodi u njoj isto papreni zasebno. No, ovo je daleko najbolja kutija koju sam ja do sada kupila! Ulje još nisam probala, ali ova Pixi maglica i četka... IN LOVE! Gel još testiram, neobičan je...

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)